Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal Sains dan Teknologi Pangan (e-ISSN: 2527-6271) is an "Open Access Publications" published by the Food Science and Technology Department,Halu Oleo University Faculty of Agriculture, with a focus and scope in the form of: Food Processing Technology, food biotechnology, food security, food microbiology, food chemistry and food industry technology.

Publication Schedule        : February, April, June, August, October dan December

Langueage                       : Indonesia

Frekwency                        : 6 times every year

ISSN online                      : 2527-6271

Editor In Chief                   : Prof. Dr. Sri Wahyuni, M.Si

Citation Analysis                : Google Scholar, Garuda Ristekdikti




Journal Homepage Image

Vol 4, No 5 (2019): JURNAL SAINS DAN TEKNOLOGI PANGAN

Jurnal sains dan teknologi pangan memuat tulisan ilmiah berkaitan dengan penelitian di bidang sains dan teknologi pangan meliputi : pegolahan pangan, biokimia pangan, mikrobiologi pangan dan bioteknologi pangan yang dikelola oleh  Jurusan Ilmu dan Teknologi Pangan, Fakutas Pertanian Universitas Halu Oleo.

Table of Contents

Articles

Sariani Sariani, La Karimuna, Ansharullah Ansharullah
PDF
Sariati Sariati, tamrin tamrin, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Silvius Aprilius, La Karimuna, Sakir Sakir
PDF
Wa Ntia, tamrin tamrin, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Wa Rani, ansharullah ansharullah, hermanto hermanto
PDF
Wa Sarlina, La Karimuna, RH Fitri Faradilla
PDF
Zaldi Dwi Saputra, RH FITRI FARADILLA, Ansharullah Ansharullah
PDF
Sri Wahyuni, sarinah sarinah, Cedrik Elcid Wurara, Andi Muhammad Rao Pangeran
PDF
Novri Yanti Lubis, Nenden Fauziah, Resa Restu Ilahi, Ardi Rustamsyah
PDF
Adriani Adriani, ansharullah ansharullah, Abdu Rahman Baco
PDF
Kasmawati Kasmawati, Astati Astati
PDF
Ansharullah Ansharullah, Muhammad Natsir, tamrin tamrin, Asranudin Asranudin
PDF